Brilliant Technology 3D | Gemvision MATRIX, de juwelen ontwerpsoftware
Gemvision biedt juwelenontwerpers nieuwe CAD innovaties om hun winst te verhogen met Matrix in het werkproces.
MATRIX,CAD software,sieraden,ontwerpsoftware,3D
7743
single,single-portfolio_page,postid-7743,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Gemvision MATRIX

Matrix8_Header

De enige CAD keuze
voor serieuze
juwelen ontwerpers
en goudsmeden

 

G

Gemvision biedt juwelenontwerpers nieuwe CAD innovaties om hun winst te verhogen met Matrix in het werkproces. Door de kracht van McNeel’s Rhino 3D te bundelen met organische modelleren via T-Splines, renderen in V-Ray en Gemvision’s eigen ontwikkelde tools, genereert men indrukwekkende realistische afbeeldingen om snel te delen via mail of Social Media.

M

Matrix genereert alle gebruikelijke bestandenformaten voor willekeurige CAM oplossingen zoals  envisionTE C desktop 3D printer voor het maken van zichtmodellen of direct gietbare modellen.

Wat past bij mij

Matrix_Ondernemer_01

Eigen controle.

Laat grillige metaalkoersen geen controle nemen van uw bedrijf.

Gemvision oplossingen bieden verkoopmogelijkheden zonder de risico’s van fysieke voorraad.

Verkoop uw “virtuele” ontwerp voordat u deze produceert.

Matrix_Goudsmid_01

Bespaar tijd

Maak gebruik van snelle intelligente met in uw eigen stijl ontwikkelde builders waardoor het creëren en produceren met RP techniek u 100% maatvaste juwelen biedt.

Ook door de hoge nauwkeurigheid zal het afwerken sneller gaan.

Matrix_Ontwerper_01

Je bent creatief

Maak designs speciaal naar wens van de klant of ontwikkel uw eigen collectie van virtuele juwelen.

Matrix assisteert in vele opzichten bij dit creatieve proces. Prachtige fotorealistische renders brengen uw ontwerpen tot leven.

Matrix_Klant_01

Raak geïnspireerd

Prikkel uw huidige klanten met een make-over van hun oude edelstenen en sieraden.

Trek nieuwe klanten aan door uw aanbod van een persoonlijke en onvergetelijke aankoopervaring.

Wordt trendsetter binnen uw vakgebied.

Product eigenschappen

INTERFACE

Overzichtelijke structuur met duidelijke iconen en heldere menu’s

V-RAY

Matrix V-Ray fotorealistische renders. Eenvoudig toekennen van materiaal eigenschappen, kleur en type edelstenen, achtergrond en omgeving en speciale effecten zoals de scherptediepte, studio omgeving, achtergrond ect.

SMART FLOW

MATRIX  heeft extra mogelijkheden gekregen om items over een surface te laten vloeien. Deze tool is vereenvoudigd in een handomdraai objecten aan te passen toe te voegen of te verwijderen in “real time”

GEMTOOLS

Diverse mogelijkheden om stenen op een curve aan te passen, stenen passend maken tussen meerdere curves of kies de stenen uit en vastgestelde lijst of aantal. Ook is de bibliotheek uitgebreid met nog mooiere edelstenen die een optimaal resultaat geven bij het renderen.

T-Spline

Is de nieuwe aanpak die het traditionele ontwerpen in CAD een extra dimensie geeftin het ontwerpen van vloeiende vormgeving zonder gebruik te maken van conventionele curves.Bouw met T-Spline uw modellen op vanuit plat vlak of pas uw al bestaande modellen aan met deze krachtige tool.

F6

Nu is F6 binnen MATRIX  nog krachtiger. Met F6 selecteert u snel de gereedschappen die toegepast kunnen worden op het geselecteerde onderdeel. Mocht u het F6 menu niet compleet genoeg vinden? Creëer dan nu binnen deze versie uw eigen favoriete F6 menu

3D print voorbereiding

Genereer waterdichte STL bestanden inclusief support strategie voor met maken van de perfecte 3D prints

Project manager

De project manager is uitgebreid met nieuwe opties. Zo is het nu mogelijk om extra klantinformatie toe te voegen en tags voor sneller zoeken. Projecten zijn nu te delen, importeren en op te slaan in zelf gekozen bestandenlocaties zoals netwerk drives of in de cloud.

Matrix in actie