Brilliant Technology 3D | Ondersteuning
8626
page,page-id-8626,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Ondersteuning

Technische ondersteuning

Optimaal functioneren van hard- en software is essentieel bij het volledig benutten van uw productieproces. Training, technische ondersteuning en onderhoud zijn van groot belang om uw bedrijfsprocessen in gang te houden.

Daarom bieden wij verschillende mogelijkheden om u zo goed als mogelijk service te verlenen.

  Email of telefonische ondersteuning

Bij een technisch vraag of storing is deze vorm van ondersteuning vaak al voldoende. Met onze brede kennis en ervaring kunnen wij in de meeste gevallen de storing telefonisch of per email verhelpen.

0031 (0) 737110708

  Online ondersteuning

Via een remote verbinding is het mogelijk  een online verbinding  met uw PC of installatie te maken. Eén van onze medewerkers kijkt op afstand mee en zal, indien nodig, aanpassingen maken. Deze mogelijkheid heeft als voordeel dat uw technische vraag of storing snel geanalyseerd en afgehandeld kan worden om een eventuele productiestilstand tot een minimum te beperken.

  On Site ondersteuning

Als hulp bij u op locatie noodzakelijk is, kunt u bij ons een service bezoek inplannen zodat één van onze medewerkers bij u langskomt om de storing te isoleren en zo het probleem efficiënt op te lossen.

0031 (0) 737110708

  Onderhoud en service

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze producten. Om deze kwaliteit te kunnen waarborgen is periodiek onderhoud aan de door ons geleverde producten belangrijk. Zo wordt preventief, stilstand tot een minimum beperkt en zodoende heeft u de garantie voor een optimaal resultaat.

  Training

Veranderingen blijven zich opvolgen. Er komen steeds nieuwe technologische ontwikkelingen, updates van softwareprogramma’s en opvattingen over hoe een bedrijf het beste kan worden ingericht. Als u niet meegaat in die ontwikkelingen, loopt u achter. Zorg dat uw personeel met de nieuwste technieken kan werken en blijf zo de concurrentie voor. Zo maakt u een goede start bij uw nieuwe investering.