Brilliant Technology 3D | Gemvision MATRIX 3D CAD-software
De enige CAD keuze voor serieuze juwelen ontwerpers en goudsmeden. Gemvision biedt juwelenontwerpers nieuwe CAD innovaties om hun winst te verhogen met Matrix in het werkproces.
CAD, MATRIX, design software,sieraden,ontwerp
7741
page,page-id-7741,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Gemvision CAD Software

GGemvision bekroonde 3D ​​sieraden design software CounterSketch Studio en Matrix brengen intelligente hulpmiddelen voor juweliers en goudsmeden.

Beide programma’s zijn intuïtief te gebruiken waarbij u ontwerpen maakt met volledige controle over uw modellen zonder compromissen. U heeft inzicht in de edelsteen- en metaalgewichten en bereid uw modellen klaar voor productie en oneindige presentatiemogelijkheden om ontwerpen te visualiseren.

Met Matrix brengt u uw ontwerpen naar een hoger niveau met krachtige tools en prachtige presentatie mogelijkheden . Ontwikkeld door goudsmid Jeff High specifiek voor de sieradenindustrie. Gebruikt door ’s werelds meest succesvolle sieraden ambachtslieden  zoals Tiffany, Tacori, Graff Diamonds en vele anderen.

.

CounterSketch Studio is gemaakt voor de detailhandel en on-line bedrijven zonder atelier die willen profiteren van de groeiende markt van op maat gemaakte sieraden zonder de last van de toenemende voorraad in de winkel.