Brilliant Technology 3D | envisionTEC ULTRA 3SP 3D printer, de standaard in 3D printen
De envisionTEC® Ultra 3SP printer is de nieuwe standaard in 3D printing. De Ultra maakt gebruik van envisionTEC’s nieuwste 3SP technologie (Scan, Spin & Selective Photocure). Deze nieuwe generatie Ultra machines worden geleverd met alle relevante software om printfiles te bewerken en voor te bereiden.
envisiontec, 3D printer, 3SP, gladde oppervlakken
7788
page,page-id-7788,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

envisionTEC ULTRA 3SP

De envisionTEC® Ultra 3SP printer is de nieuwe standaard in 3D printing. De Ultra maakt gebruik van envisionTEC’s nieuwste 3SP technologie (Scan, Spin & Selective Photocure). Deze nieuwe generatie Ultra machines worden geleverd met alle relevante software om printfiles te bewerken en voor te bereiden. De printoppervlakken van zowel de binnenzijde als de buitenzijde van de modellen vertonen nagenoeg geen stepping zoals gebruikelijk met andere systemen. De betrouwbaarheid van de nieuwe lichtbron en de hoge printsnelheid zorgen ervoor dat de nieuwe Ultra de meest competitieve 3D printer in zijn klasse is.

ULTRA 3SP

3D Printers, 3D Printers kunststof, envisionTEC MCAD, envisionTEC Ultra 3SP

ULTRA 3SP HD

3D Printers, 3D Printers kunststof, envisionTEC MCAD, envisionTEC Ultra 3SP

ULTRA 3SP Ortho

3D Printers, 3D Printers kunststof, envisionTEC Dental, envisionTEC Ultra 3SP

3Dent 3SP

3D Printers, 3D Printers kunststof, envisionTEC Dental, envisionTEC Ultra 3SP

Vector 3SP

3D Printers, 3D Printers kunststof, envisionTEC Large Frame 3SP, envisionTEC MCAD, envisionTEC Ultra 3SP, MCAD