Brilliant Technology 3D | envisionTEC Micro 3D printer
envisiontec Perfactory Micro series, zijn de en kleinste en gebruiksvriendelijke desktop RP 3D printer binnen de Perfactory® familie. Met zijn hoogwaardige “Digital Light Processing” technologie van Texas Intruments® produceert de Micro in korte tijd complexe 3D sieraden of technische modellen tot in het kleinste detail.
envisiontec, 3D printer, micro, gebruiksvriendelijk, desktop printer
7786
page,page-id-7786,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

envisionTEC Micro

e
nvisiontec Perfactory Micro series, zijn de en kleinste en gebruiksvriendelijke desktop RP 3D printer binnen de Perfactory® familie. Met zijn hoogwaardige “Digital Light Processing” technologie van Texas Intruments® produceert de Micro in korte tijd complexe 3D sieraden of technische modellen tot in het kleinste detail.

 

Zijn duurzame LED lichtbron vergt geen onderhoud en kalibratie wat zorgt voor zeer lage operationele kosten en wordt via de USB poort direct met uw eigen Windows PC verbonden zonder kalibratie en opstarttijd.

 

De Micro werkt met envisionTEC materialen geschikt voor Rapid Manufacturing,  “direct casting” of van moedermodellen voor het maken van vulcaniseerbare rubber matrijzen. Materiaalkosten per ring zal gemiddeld rond €0,50 liggen wat een minimale investering is voor het ontwikkelen en produceren van nieuwe ontwerpen.