Brilliant Technology 3D | envisionTEC groot formaat 3D printers
envisionTEC’s Xtreme® 3SP® en Xede® 3SP® groot formaat 3D printers geven de mogelijkheid voor de productie van extreem grote 3D onderdelen, die worden gebouwd in hoge snelheid zonder surface kwaliteit op te offeren.
envisiontec, groot formaat, 3D printer, DLP, xede, xtreme
7790
page,page-id-7790,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

envisionTEC Large Frame 3SP

EnvisionTEC’s  Xtreme® 3SP® en Xede® 3SP® groot formaat 3D printers geven de mogelijkheid voor de productie van extreem grote 3D onderdelen, die worden gebouwd in hoge snelheid zonder oppervlakte kwaliteit op te offeren.  De Xtreme® 3SP® en Xede® 3SP® 3D Printers gebruiken de EnvisionTEC’s 3SP® (Scan, Spin, en Selectively Photocure) technologie om in hoge snelheid, hoge kwaliteit onderdelen te printen vanaf een STL file onafhankelijk van de geometrische complexiteit. De Xtreme® 3SP® en Xede® 3SP® 3D Printers worden geleverd en geinstalleerd met alle relevante software om de benodigde supports automatisch te genereren zodat een perfecte model productie kan worden bereikt. De oppervlakte kwaliteit van de geprinte modellen tonen geen tekenen van de laagopbouw. De betrouwbaarheid van de lichtbron en de high speed productiviteit van deze groot formaat 3D printers maken ze tot de meest concurrerende 3D printers op de markt.

Xtreme 3SP

3D Printers, 3D Printers kunststof, envisionTEC Large Frame 3SP, envisionTEC MCAD

XEDE 3SP

3D Printers, 3D Printers kunststof, envisionTEC Large Frame 3SP, envisionTEC MCAD

Xtreme 3SP Ortho

3D Printers, 3D Printers kunststof, envisionTEC Dental, envisionTEC Large Frame 3SP

Xede 3SP Ortho

3D Printers, 3D Printers kunststof, envisionTEC Dental, envisionTEC Large Frame 3SP

Vector 3SP

3D Printers, 3D Printers kunststof, envisionTEC Large Frame 3SP, envisionTEC MCAD, envisionTEC Ultra 3SP, MCAD