Brilliant Technology 3D | De envisionTEC desktop 3D-printers
De envisionTEC® Desktop 3D Printer familie heeft een niet te evenaren prijs prestatie verhouding. De perfecte keuze voor de kleine tot middelgrote bedrijven die op zoek zijn naar 3D print productie behoefte. Met de mogelijkheid voor een onbemande 24 uursproductie.
envisiontec, 3D printers, desktop, beste printer
7783
page,page-id-7783,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

envisionTEC Desktop

De envisionTEC® Desktop 3D Printer familie heeft een niet te evenaren prijs prestatie verhouding. De perfecte keuze voor de kleine tot middelgrote bedrijven die op zoek zijn naar 3D print productie behoefte. Met de mogelijkheid voor een onbemande 24 uursproductie. Onze 3D printers kunnen een variëteit aan materialen inzetten voor verloren wasmethode, hot rubber en silikoon molding. Er zijn geen grenzen aan de geometrische complexiteit zolang het te printen onderdeel maar is ontworpen in een 3D CAD programma en geëxporteerd als een STL file. Onze 3D printers worden geleverd en geinstalleerd met alle benodigde software om automatisch supports te genereren en een perfect model te printen. Resolutie en oppervlakte gesteldheid blijven constant over het hele bouw platform door een gepatenteerde technologie die is gebaseerd op voxelisatie.

envisionTEC Aureus

3D Printers, 3D Printers kunststof, envisionTEC Desktop, envisionTEC Jewelry

envisionTEC Apollo

3D Printers, 3D Printers kunststof, envisionTEC Desktop, envisionTEC Jewelry

envisionTEC DDSP

3D Printers, 3D Printers kunststof, envisionTEC Desktop, envisionTEC Hearing Aid

envisionTEC DDDP

3D Printers, 3D Printers kunststof, envisionTEC Dental, envisionTEC Desktop